Продукти
Your Cart

Детски настолни игри

Детски настолни игри

Настолните игри са изпитан начин за преподаване на междуличностни умения и за забавление на децата без телевизори, компютри или таблети. Образователният характер на детските настолни игри ще разшири мирогледа им над света и ще подобри социалните им умения за работа в екип.

Една от най-популярните бордови игри на пазара е Dixit, която подтиква към креативност и богато въображение. В хода на действието на всеки рунд се раздават на всеки участник по 6 карти, като всеки се редува да бъде разказвач. Този, който е наред да разказва, вижда своите карти, харесва си ..
54.90лв.
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици обекти, имена, заглавия и персонажи! Инструкции за игра Концепт Отбор от двама играчи, седящи един до друг на масата, избир..
54.00лв.
В Battle Sheep поемате ролята на стадо овце, което се опитва да превземе най-голяма част от пасището. Жетоните са вашите овце и по време на хода си можете да вземете част от някоя от тях и да я придвижите толкова полета в права линия, колкото жетона вземете, като на всяко оставяте по една...
49.90лв.
Dixit Odyssey е същевременно разширение на оригинала, но може да бъде играна и самостоятелно. Илюстрациите на картите са от Пиер Лешевалие, оцветени от любимата на почитателите на Dixit Мари Кардо. Кутията е устроена така, че може да събере всички карти от Dixit и Dixit 2, за да пренасяте удобно ком..
54.90лв.
Целта ви в Gobblet Gobblers е да създадете редица, колона или диагонал от три от вашите лакомници, досущ като в морския шах. Уловката в играта е, че всеки лакомник може да бъде покрит от такъв на другия играч, а самите фигурки могат да се местят, разкривайки покритите лакомници на опонента...
34.90лв.
Потайните пингвини са готови за игра! Хвърли цветните зарчета, за да намериш съответстващите скрити яйца. Спечели, като станеш първия играч, събрал шест пингвинчета! За да успееш в тази забавна експедиция до Южния полюс, ще ти трябват добра памет и малко късмет!..
49.90лв.
Splendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настолна игра Splendor Ви пренася в света на търговците, които искат да търгуват и добиват скъпоценни камъни. Брой играчи: 2, 3, 4..
64.90лв.
Доктор Еврика има нужда от помощ, за да довърши експериментите си. Станете виден учен, като премествате материалите между епруветките в правилния ред – бъдете по-бързи от останалите! Всеки играч влиза в ролята на чирак на д-р Еврика. Трябва да разбере правилната комбинация от топчета, воден от карта..
39.90лв.
В Луда кула целта е проста: да изградите стабилна постройка! Това би било лесна задача за архитектите, ако сред вас нямаше саботьор, чието единствено желание е постройката да рухне и то извън неговия ход… Стройте само върху разрешените полета с разнообразни блокчета, изпълнявайки забавните условия о..
29.90лв.
Now you can leave the Aircraft by using its Rowboat. There is only room for one, however, so you must be the fastest to climb aboard. But is traveling alone always such a great idea?  As a passenger, and by playing the correct card, you can announce that you are embarking on a lonely ride in..
19.90лв.
Azul Azul е игра, в която създавате мозайка от керамични плочки с цел да направите най-красивата комбинация от тях. Плочките си набавяте от фабрики в центъра на игралното пространство, като се опитвате да ги поставите така на собственото си табло, че да го запълните максимално ефективно и да..
69.90лв.
Открийте новите двустранни игрални полета, които идват с разширението на Azul - Crystal Mosaic, даващи възможност за нови стратегии на игра. Също така това разширение съдържа и пластмасови поставки за всеки борд, за по-лесно разполагане на плочките. Azul никога не е изглеждал по-красив! Crystal M..
29.90лв.
Celestia Celestia е преправена версия на Cloud 9, в която ти си на борда на летателен апарат, заедно с екип от авантюристи, с които ще осъществиш множество пътешествия през града Celestia, в търсене на нейните тайни и скрити съкровища. Трябва да имаш предвид обаче, че пътешествието ти ще бъд..
49.90лв.
Настолната детска игра Dino Twist ни отвежда на острова на динозаврите, където изригват вулкани и падат метеорити. Вашата цел е да изберете любимите си динозаври, да съберете картите "Голям Нокът" или да населите нов остров възможно най-скоро. Вземете решение и изберете стратегията си преди Ост..
29.90лв.
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Европа е забавление за деца над 4 години. 58 части от географския пъзел са с формата на европейските държави и провинции. По този симпатичен и забавен начин децата Ви ще учат география, като сглобяват картата на Европа. Географските пъзели са идеал..
26.90лв.
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Свят е забавление за деца над 4 години. 68 части от географския пъзел са с формата на световните държави. По този симпатичен и забавен начин децата Ви ще учат география, като сглобяват картата на планетата. Географските пъзели са идеални за оформян..
24.90лв.
Loony Quest Създателите на креативната и изпълнена с невероятни илюстрации Dixit представят Loony Quest - уникална игра с рисуване, която ще постави на изпитание проследяващите ви умения и способността ви да се ориентирате правилно по изключително забавен начин. Ще пропътувате през прек..
49.90лв.
С ужас разбирате, че през нощта Вашите любими животинки са избягали. Разполагате с малко време за да откриете местоположението им, преди да са започнали с белите. За Ваш късмет, Вие и приятелите Ви сте запасени с любимите им светулки, които ще бъдат Вашата примамка, но се оглеждайте за диви животни...
29.90лв.
Takenoko След дълги и продължителни спорове, дипломатическите отношения между Япония и Китай най-сетне са възобновени. За да отпразнува това, Китайския Император подарява на Японския си колега свещено животно – Панда – символ на мира. Японския император поверява на своите придворни (играчите) теж..
69.90лв.
В началото на играта се раздават по шест карти с животинки (големите карти) на всички участници, които те вземат в ръце и не показват ан останалите играчи. Тестето с нераздадените карти се поставя на масата с лице надолу, така че всички да стигат до него. Целта на играчите е да съберат три една..
29.90лв.
Билет за път е една страхотна настолна игра за деца над 6 години. Започнете своето пътешествие из Европа. Това специално издание на популярната настолна игра Ticket To Ride е насочено подрастващите. Играта запазва всички механики на оригиналното хитово заглавие, но с по-опростена игрална карта, с го..
69.90лв.
Вълшебният свят на Хари Потър се среща с хитовата игра за бързина Dobble (Spot it!), за да предложи тематично и ненадминато забавление за цялото семейство. Можете ли да изпреварите опонентите си, като първи откриете символа, повтарящ се между две карти, в тази динамична и пъстра игра, изискваща бърз..
29.90лв.
Детската настолна игра Дом Мечта те превръща в дизайнер, който да създаде къщата на свойте мечти. В 12 рунда играчите трябва да събират по 2 карти, съдържащи стая и карта допълнение (която може да бъде покрив, помощник, обзавеждане или инструмент) и ги поставят на техните персонални игрални и ч..
54.00лв.
ЛУЗЪР Помислете добре преди да се захващате с магии, за да не прекарате остатъка от живота си като жаба! В тази лукава игра на блъфиране и стратегия няма победители: или оставате хора, или сте губещи. Внимавайте в картинката на картите и използвайте безумните ефекти на специалните карти, ..
15.90лв.
Бъдете успешен мениджър в хотелиерския бизнес, но на един по-различен хотел! Целта на забавната настолна игра за деца Хотел за буболечки е пръв да запълниш стаите си с пълзящите насекоми. За целта ще имате каца с мед, но вимавайте за паяка, който плаши гостите и иска да фалира туристическия Ви бизне..
29.90лв.
Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.