Продукти
Your Cart

Настолни игри за двама и двойки

Настолни игри за двама и двойки

Скорошно проучване на университета Бейлър установи, че двойките, които играят заедно настолни игри, освобождават повече окситоцин. Наричан „хормон на любовта“, повишеният окситоцин повишава доверието и връзките между партньорите. В нашата категория с настолни игри за двойки сме се постарали да съберем най-добрите бордови игри за двама играчи, които ще Ви изправят един срещу друг или ще играете кооперативно срещу сценария на играта.

Настолната игра за двама 7 Wonders Duel е една от най-популярните бордови игри в света. Тук се използват някои от познатите механики от основната игра, но примесени с нови предизвикателства и пригодени за игри с двама играчи. Развийте научната и военната си мощ, постройте престижни сгради и поведете..
54.90лв.
Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. Голямата ѝ популярност се дължи на лесните и изчистени правила, предоставящи същевременно възможност за разнообразни тактически решения. Каркасон е интуитивна стратегия, в която играчите подреждат разли..
44.90лв.
Нецензурираното издание на играта съдържа пълната версия на Експлодиращи Котета. Единствената разлика е в изображенията, които тук са прекалено ужасни/великолепни, за да бъдат използвани в стандартното издание. Може да се играе самостоятелно или да се комбинира с друга колода за игра с до 9 играчи...
39.90лв.
Калико Калико
Изчерпан
Калико е прекрасна пространствена пъзел-игра за цялото семейство! Играчите се превъплащават в шивачи, стараещи се да ушият най-красивата и шикозна постелка. Ходовете са лесни: зашивайте пъстри кръпки към своята постелка, като теглите и редите плочки върху игралното си табло. Спечелете точки според ц..
71.90лв.
Каскадия Каскадия
Изчерпан
Каскадия е прекрасна пространствена пъзел-игра за цялото семейство! Поемете на пътешествие из Северозападната тихоокеанска област, докато се съревновавате да създадете най-хармоничната екосистема в Каскадия! Ходовете са лесни: разширявайте постоянно своята природна област, като теглите и редите двой..
71.90лв.
Кодови имена: Тандем е най-новата игра от хитовата парти поредица. В зелената ѝ кутия ще намерите специално разработен за двама играчи вариант (макар да може да се играе и с повече), в който участниците се редуват да си подават улики и да познават местоположението на агентите на картата. Целта ви е ..
39.90лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.