Продукти
Your Cart

Семейни настолни игри

Семейни настолни игри

Една класическа семейна настолна игра има силата да насърчи целия ви екип да натисне бутона за пауза за няколко часа и да освободи място за спомени, които ще останат за цял живот. Ще бъдете благодарни, че имате под ръка интересна семейна игра, която не изисква технология — такава, с която всеки от вашето семейство може да се забавлява и да не виси пред екраните няколко часа.

Забавление за цялото семейство и приятели от друго измерение - това е настолна игра Mysterium на български език. В нея един от играчите става прирак, който се опитва да сподели виденяита си, но без да говори с другите играчи, които са медиуми. Те от своя страна трябва да разберат какво се оп..
84.90лв.
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици обекти, имена, заглавия и персонажи! Инструкции за игра Концепт Отбор от двама играчи, седящи един до друг на масата, избир..
54.00лв.
В Battle Sheep поемате ролята на стадо овце, което се опитва да превземе най-голяма част от пасището. Жетоните са вашите овце и по време на хода си можете да вземете част от някоя от тях и да я придвижите толкова полета в права линия, колкото жетона вземете, като на всяко оставяте по една...
49.90лв.
В Planet се грижите за създаването на нова планета. В процеса на игра можете да добавяте плочки с различни магнитни терени на своята 3d планета, като целите да създадете благоприятни условия за момента, в който животните са готови да се заселят в нея. Разполагате и с тайна цел, която ви позволява да..
49.90лв.
Splendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настолна игра Splendor Ви пренася в света на търговците, които искат да търгуват и добиват скъпоценни камъни. Брой играчи: 2, 3, 4..
64.90лв.
Valdora е вълнуваща игра, базирана на бързи ходове. Когато е на ред, всеки играч може да извърши по едно действие, но трябва внимателно да претегли възможностите си, защото до следващия ход могат да настъпят неочаквани обрати... Играта се намира някъде по средата на скалата между семейна и експертна..
61.90лв.
В тази игра вие сте лидер на разраства-ща се империя и трябва да изберете своя път, чрез който да постигнете по-бързо и по-добро развитие от това на опонентите ви. Една от най-интересните концепции в играта е, че производственият цикъл се извършва в определена последователност, така че трябва да пла..
81.90лв.
Каркасон е настолна игра, превърнала се в модерна класика и продала над милион копия по цял свят. Голямата ѝ популярност се дължи на лесните и изчистени правила, предоставящи същевременно възможност за разнообразни тактически решения. Каркасон е интуитивна стратегия, в която играчите подреждат разли..
44.90лв.
В Коатъл играчите се състезават за точки престиж, като създават възможно най-стойностните скулптури на Коатъли. Те се изграждат от глава, опашка и множество сегменти от тялото в различни цветове. Играчите разполагат с набор от карти с „пророчества“, които носят точки, ако бъдат изпълнени. Печели със..
64.90лв.
В Колт Експрес сте бандити в Дивия запад, които се опитват да ограбят движещ се влак по едно и също време. Играта протича на сглобяем 3D влак, в чиито вагони се придвижвате посредством ръка от карти, които се поставят на обща купчина всеки рунд и се изпълняват след като всеки е програмирал действият..
56.90лв.
В Кралят на Бардовете поемате ролята на един от осем персонажа, които се състезават за пари и слава. Целта ви е да станете богат и известен, като привлечете свои фенове в кръчмите и заслужите торба златни бакшиши. За да го постигнете разполагате с репертоар от песни, които да изпълнявате в различнит..
59.90лв.
Мол Магика е хумористична кооперативна игра с изключително лесни правила, в която управлявате приключенци, опитващи се да ограбят мол и да избягат заедно от лабиринта на коридорите и ескалаторите му. Тя впечатлява играчите с уникална система на комуникация - докато играете не може да общувате помежд..
44.90лв.
Океания В Океания поемате ролята на изследователи, които управляват собствена подводница и се гмуркат до дъното на океана. Уловете найневероятните животински видове, изследвайте най-големите коралови рифове, открийте отдавна изгубени съкровища! Не забравяйте да правите нужните подобрения по вашат..
56.90лв.
Порт Роял: Голяма кутия
Изчерпан
4 в 1 - базова игра + разширения и промо карти. Съдържа състезателен, кооперативен, соло и базиран на история сценарии - за всеки по нещо. Животът кипи в Порт Роял. Опитайте да контролирате потока от кораби към пристанището с помощта на моряци и пирати. Влагайте умело своите приходи, така че да спеч..
49.90лв.
Саботьор 1+2 Българското издание Саботьор 1+2 включва базовата игра Саботьор и разширението Саботьор 2 в една кутия! Нищо не вълнува джуджетата така, както златото. Като всеки представител на тези целеустремени дребосъци, вие се стараете да събирате още и още от ценния метал. Но кой е златотърсач..
34.90лв.
Във Фотосинтеза се състезавате с останалите играчи за посаждането и отглеждането на дървета в гората. Разполагате със семена, които трябва да разположите така, че бъдещите ви дръвчета да поемат максимално количество светлина от движещото се около борда слънце. Правилата на играта са прости, но възмо..
56.90лв.
Цитадели В Цитадели играчите се състезават за престижната позиция майсторстроител. За да се докажете, че сте достойни за нея, трябва да строите сгради чрез тайно избиране на персонажи и използването на уменията им по най-ефективния начин. Една част от тях ви носят нужното за строежите злато, но д..
54.90лв.
Шерифът на Нотингам Шерифът на Нотингам
Изчерпан
В Шерифът на Нотингам сте търговци, които се опитват да свържат двата края след новия закон на алчния принц Джон, който забранява най-доходоносните стоки. За щастие неговата дясна ръка - шерифът, е дори още по-алчен и приема охотно подкупи. Всеки ход един поема ролята на шерифа и се опитва да хване ..
59.90лв.
Azul Azul е игра, в която създавате мозайка от керамични плочки с цел да направите най-красивата комбинация от тях. Плочките си набавяте от фабрики в центъра на игралното пространство, като се опитвате да ги поставите така на собственото си табло, че да го запълните максимално ефективно и да..
69.90лв.
Открийте новите двустранни игрални полета, които идват с разширението на Azul - Crystal Mosaic, даващи възможност за нови стратегии на игра. Също така това разширение съдържа и пластмасови поставки за всеки борд, за по-лесно разполагане на плочките. Azul никога не е изглеждал по-красив! Crystal M..
29.90лв.
Celestia Celestia е преправена версия на Cloud 9, в която ти си на борда на летателен апарат, заедно с екип от авантюристи, с които ще осъществиш множество пътешествия през града Celestia, в търсене на нейните тайни и скрити съкровища. Трябва да имаш предвид обаче, че пътешествието ти ще бъд..
49.90лв.
Loony Quest Създателите на креативната и изпълнена с невероятни илюстрации Dixit представят Loony Quest - уникална игра с рисуване, която ще постави на изпитание проследяващите ви умения и способността ви да се ориентирате правилно по изключително забавен начин. Ще пропътувате през прек..
49.90лв.
Takenoko След дълги и продължителни спорове, дипломатическите отношения между Япония и Китай най-сетне са възобновени. За да отпразнува това, Китайския Император подарява на Японския си колега свещено животно – Панда – символ на мира. Японския император поверява на своите придворни (играчите) теж..
69.90лв.
Ticket to Ride: Европа Ticket to Ride Europe (Билет за път Европа) те взема на ново приключение с влак през най-големите европейски градове от края на миналия век. Ще поемете ли риска да пътувате през  тъмните тунели на Швейцария? Приключение на борда на ферибот на Черно море? Или да из..
88.00лв.
Вълшебният свят на Хари Потър се среща с хитовата игра за бързина Dobble (Spot it!), за да предложи тематично и ненадминато забавление за цялото семейство. Можете ли да изпреварите опонентите си, като първи откриете символа, повтарящ се между две карти, в тази динамична и пъстра игра, изискваща бърз..
29.90лв.
Калико Калико
Изчерпан
Калико е прекрасна пространствена пъзел-игра за цялото семейство! Играчите се превъплащават в шивачи, стараещи се да ушият най-красивата и шикозна постелка. Ходовете са лесни: зашивайте пъстри кръпки към своята постелка, като теглите и редите плочки върху игралното си табло. Спечелете точки според ц..
71.90лв.
Каскадия Каскадия
Изчерпан
Каскадия е прекрасна пространствена пъзел-игра за цялото семейство! Поемете на пътешествие из Северозападната тихоокеанска област, докато се съревновавате да създадете най-хармоничната екосистема в Каскадия! Ходовете са лесни: разширявайте постоянно своята природна област, като теглите и редите двой..
71.90лв.
Работейки заедно, вие поставяте плочки и печелите точки, докато се опитвате да спрете разпространението на призраци, да ограничите обитаваната от духове земя в гробищата и да използвате обитавани от духове замъци във ваша полза. Мъгли над Каркасон е кооперативна версия на добре познатата настол..
56.90лв.
Показани 1 от 28 | 29 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.