Продукти
Your Cart

Стратегически настолни игри

Стратегически настолни игри

Съвременните настолни игри са съвкупност на чудесен дизайн и разказ на правилата, включващи широка гама от кооперативни приключения с хвърляне на зарове до сложни стратегически ходове, които позволяват напрегнати преговори за ресурси и дипломация. Събрали сме колекция с най-добрите военни и стратегически бордови игри с миниатюри и кооперативен характер.

На необитаем остров, насред некартографирани морета, изследователи са открили следи от велика цивилизация. На вас е възложено да ръководите експедиция, за да намерите изгубени артефакти и да се изправите срещу страховити пазители, в стремежа си да научите забравените тайни на острова...
99.90лв.
Тераформирай Марс те отвежда 400 години в бъдещето, когато човечеството започва масивна кампания по култивиране на Марс. В играта си начело на мултимилионна корпорация, която, заедно с останалите такива, подобрява три показателя, от които зависи животът на Червената планета. Това правиш чрез осъщест..
99.90лв.
Игра на тронове Игра на тронове
Изчерпан
Базирана на световната бестселърпоредица “Песен за Огън и Лед” на Джордж Р.Р. Мартин, Игра на Тронове - настолната игра, пренася играчите във Вестерос, където всеки от тях оглавява по един от Великите Домове и се впуска в епична схватка за завладяването на Железния Трон. Потопете се в една игра на м..
109.90лв.
Настолната игра за двама 7 Wonders Duel е една от най-популярните бордови игри в света. Тук се използват някои от познатите механики от основната игра, но примесени с нови предизвикателства и пригодени за игри с двама играчи. Развийте научната и военната си мощ, постройте престижни сгради и поведете..
54.90лв.
The Witcher: Old World
Изчерпан
Играта ще бъде налична на български език през 2022 г...
0.00лв.
Евърдел Евърдел
Изчерпан
В Евърдел сте лидери на група горски животни, които трябва да основат ново селище извън едноименната долина. Като пионери-заселници, задачата ви е да поставите началото на нови сгради и да привлечете интересни персонажи. По време на хода си създавате поредица от карти, които си взаимодействат помежд..
99.90лв.
В тази игра вие сте лидер на разраства-ща се империя и трябва да изберете своя път, чрез който да постигнете по-бързо и по-добро развитие от това на опонентите ви. Една от най-интересните концепции в играта е, че производственият цикъл се извършва в определена последователност, така че трябва да пла..
81.90лв.
Кръв и ярост Кръв и ярост
Безплатна доставка
В Кръв и ярост всеки от играчите контролира по един викингски клан в търсене на величие преди света да потъне в апокалиптична разруха. Докато Рагнарок раздира земята, викингите правят това, което умеят най-добре: вилнеят и опустошават, убиват и умират в епични битки. Животът е кратък, но славата е в..
139.90лв.
В Нета-Танка вие сте членове на индианското племе на „Замръзналата река“, живеещо в хармония с природата. Племето се подчинява на законите на Четиримата Мъдреци, които от своя страна са предвождани от най-мъдрия сред тях - вожда Нета-Танка. Като лидер на своя клан, вие ще контролирате работниците си..
84.90лв.
Нидавелир Нидавелир, кралството на джуджетата е под заплахата на злия дракон Фафнир. Вие сте знатни елваландци, затова кралят ви възлага нелеката задача да претърсите всяка кръчма в кралството, за да наемете най-изкусните джуджета и най-престижните герои и да съберете най-силния батальон, за да п..
54.90лв.
Оцеляване В Оцеляване управлявате постапокалиптично селище и имате шест дни (рунда) да се адаптирате към новия свят, в който природата е взела превес. Всеки рунд се разделя на дневна и нощна фаза, в които изпращате герои да търсят полезни ресурси, избягвате опасности, поддържате селището си и изх..
84.90лв.
Цивилизация на Сид Майер: Ново Начало е нов настолен вариант на хитовата поредица видео игри. В нея контролирате лидерите на някои от най-великите империи, а целта ви е да запишете името си в историята, като увеличавате владенията си, развивате се технологично и създавате архитектурни чудеса..
84.90лв.
7 Wonders 2nd Edition (“7-те Чудеса”) преработеното второ издание на популярната стратегическа игра за 3 до 7 играча. Поведете един от седемте велики града на Древния свят. Възползвайте се от природните дадености на земите ви, развийте търговски взаимоотношения със съседите си, укрепете военната си ..
84.90лв.
Dune Imperium луксозно разширение Dune Imperium луксозно разширение
Безплатна доставка
Обогатете Dune: Империум с това великолепно козметично разширение. Кутията на разширението е специално пригодена да съхранява цялата игра, включително и облечени в протектори карти.   Използвайте 65-те изключително детайлни миниатюри вместо стандратните игрални компоненти, за много по-въл..
169.90лв.
Smallworld Smallworld
Безплатна доставка
Светът е станал доста тесен в SmallWorld, има прекалено много раси, населяващи вашите земи – земи, завещани ви от предците с надеждата да построите империя, която да властва над целия свят. Трябва да си изберете комбинация от Раса и Специално Умение и възползвайки се от уникалните особености на раса..
100.00лв.
Smallworld Underground Smallworld Underground
Безплатна доставка
Smallworld Underground е самостоятелна настолна игра, в която действието се развива под повърхността на същата онази, забавна и весела вселена на Smallworld, наситена с епични завоевания и паднали империи.   Създадена от оригиналният автор на Smallworld Philippe Keyaerts, тя съдържа само ..
100.00лв.
  Алена зора След като комунизмът се доказа като единственият хуманен, прогресивен и морално възвишен строй, с ваша помощ и благодарение на вашите усилия, ние решихме да разширим кръгозора на светлото бъдеще. Народите на земното кълбо се увериха в абсолютното превъзходство на нашия велик ..
39.90лв.
Баталия – Сътворяване (мултиезична) Баталия – Сътворяване (мултиезична)
Безплатна доставка
Battalia: The Creation е бърза стратегическа настолна игра, която съчетава в себе си развиването на герои, контролирането на ключови зони, модулна карта и уникални календарни механизми. В нея те очакват четири фракции - Мечият Народ, Облачнородените, Живите Въглени и Островитяните. Основна идея..
119.90лв.
ДЮН Империум ДЮН Империум
Безплатна доставка
Аракис. Дюн. Пустинната планета. Ширналата се пред взора ви пустош очаква новия си господар. Докато Великите династии се готвят за конфликт, вие трябва да решите с кого ще се съюзите и кого ще предадете. Тираничният Император. Тайнствените Бени Джесърит. Въздесъщото Космическо сдружение. Смелите Сво..
104.90лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.