Продукти
Your Cart

Експлодиращи котета

Експлодиращи котета

Целта на играта Експлодиращи котета е да не теглите карта Exploding Kitten. Ако го направите, сте аут. И тъй като не можете да прекратите реда си, докато не изтеглите карта, заплахата винаги дебне зад ъгъла. Но за да останете в играта, можете да използвате всички останали карти в своя полза. Ето от къде идва стратегията в играта, трябва да опитате да намалите шансовете си да изтеглите експлодиращо коте, като увеличите шансовете вашите опоненти да го направят.

Всеки играч получава една карта Defuse, която противодейства на картата Exploding Kitten. Можете да я изииграете само веднъж, но ще останете живи и можете да върнете картата Exploding Kitten обратно в тестето, където пожелаете. Ако обмислите внимателно, може да успеете да нокаутирате следващия опонент.

Средно време за игра: до 30 минути
Възраст: 7+ години
Брой играчи: 2, 3, 4, 5, 6+
Играта е преведена на български език и има няколко разширения

Има шест други вида карти, включително карта за атака, която Ви позволява незабавно да прекратите хода си и да принудите следващия играч да вземе два хода подред. Защо вземането на две поредни карти е лошо? Защото ще трябва да се изтеглят две карти и никога не знаете дали Експлодиращото коте ще бъде една от тях.

Нелепи рисунки

Един от най-яките детайли, които карат играта Експлодиращи котета да бъде толкова популярна са нелепите рисунки. Повечето хора са привлечени от тази игра, защото харесат забавните рисунки на пърдящи прилепи или котки, оформени като космати картофи.

Мислите, че експлодиращото коте е следващата карта? Използвайте картата „Пропусни“, ако я имате, и няма да се налага да теглите карта, за да завършите хода си. Ако имате карта „Вижте бъдещето“, можете да надникнете в първите три карти в тестето, за да видите дали е там, след което да изиграете друга карта, за да я избегнете. Може би ще играете карта за пропускане, карта за атака, за да принудите противника да се справи с нея, или карта за разбъркване, за да я върнете по-надолу в тестето. Има и много други карти, които може да използвате стратегически в своя полза.

Почти всеки може да играе настолна игра Експлодиращи котета, защото е доста лесна за разбиране, но не всеки ще я хареса. Изкривеното чувство за хумор е забавно и безгрижно, но в крайна сметка изисква търпение, концентрация и хладнокръвна стратегия. За някои това е определение за забавление, но на други ще им е скучно.
Разширението Джафкащи котета ще подсили, укрепи и разлае правилата на оригиналната игра Експлодиращи котета. В кутията ще откриете 20 нови карти и променяща играта носима Котешка корона, която ви позволява да държите тайно скривалище от карти на главата си. Моля обърнете внимание: Това е ра..
33.90лв.
Нестандартна доза настолен адреналин от играта Експлодиращи котета представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите теглят карти, докато някой не изтегли Експлодиращо Коте и не гръмне, и пукне, и излезе от играта - освен ако няма карта Обезвреждане, чрез ..
39.90лв.
Нецензурираното издание на играта съдържа пълната версия на Експлодиращи Котета. Единствената разлика е в изображенията, които тук са прекалено ужасни/великолепни, за да бъдат използвани в стандартното издание. Може да се играе самостоятелно или да се комбинира с друга колода за игра с до 9 играчи...
39.90лв.
Имплодиращи котета е разширение за изключително успешната игра с карти Експлодиращи котета. В голямата му кутия ще откриете 20 нови карти, както винаги илюстрирани от интернет сензацията The Oatmeal, имплодиращо коте, което ви позволява да играете с до шест души, както и конус на срама в човешки раз..
29.90лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.