Продукти
Your Cart

Dixit

Dixit

Настолна игра Диксит

Всеки обича добрата история. Една фантастична приказка пленява въображението на всеки: тя ще нарисува картина в ума ви и ще ви накара да изпитате всеки детайл. От хората, с които сте, до местата, които посещавате, една прилична история ще ви накара да халюцинирате ярко до точката, в която сте толкова погълнати, че дори не осъзнавате как е отлетяло времето.

Настолната игра Dixit или Диксит на български е дело на компанията Libellud и е игра на истории. Избирате карта и след това произнасяте фраза, текст на песен или давате нещо специално, за да може играчите да се свържат с картата, която сте избрали, като същевременно хвърляте своята на ринга!

Средно време за игра: 30+ минити
Брой играчи: 3 - 12, което я прави подходящи за големи компании
Възраст: 8+ 
Играта е преведена изцяло на български език и има над 10 разширения

Dixit е уникална и добре илюстрирана игра на творчески догадки. Тази игра е за това да можете да балансирате между това да казвате очевидното и неясното. Трябва да сте в състояние да бъдете убедителни, но и да останете неразбрани. Ясно, но не е ясно? Трябва да можете да играете така, че да сте достатъчно ясни, за да познаете картата си, но не толкова ясни, че всеки да може да познае картата ви.

Една от най-популярните бордови игри на пазара е Dixit, която подтиква към креативност и богато въображение. В хода на действието на всеки рунд се раздават на всеки участник по 6 карти, като всеки се редува да бъде разказвач. Този, който е наред да разказва, вижда своите карти, харесва си ..
54.90лв.
Dixit Odyssey е същевременно разширение на оригинала, но може да бъде играна и самостоятелно. Илюстрациите на картите са от Пиер Лешевалие, оцветени от любимата на почитателите на Dixit Мари Кардо. Кутията е устроена така, че може да събере всички карти от Dixit и Dixit 2, за да пренасяте удобно ком..
54.90лв.
Dixit Anniversary  Вдъхнете нов живот на вашите Dixit забавления с Dixit Anniversary! Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit. Всички илюстратори от преди..
33.90лв.
Dixit Daydreams Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената с множество награди Dixit. Потопете се в сюрреалистичния свят на илюстратора Франк Дион, където необикновени и фантастични образи оживяват..
33.90лв.
Dixit Harmonies Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit. Оставете се на майсторството на художника Пол Ечегойен да ви поведе към кръстопътя между капризната реалн..
33.90лв.
Dixit Journey Картината струва повече от хиляда думи. Играта с безброй награди, която вече се играе навсякъде по света, се завръща с разширение от 81 нови карти. Потопи се в света на сънищата и мечтите, измъдрувани от Жан-Луи Рубира и илюстрирани от Ксавие Колет. Същата топла, весела игра за с..
33.90лв.
Dixit Memories Неколкократно награждаваната Dixit се завръща с ново разширение, което да ви отведе отвъд границите на собственото въображение... Carine Hinder и Jérôme Pélissier са илюстратори на детски книги с вкус за шарени и изпълнени с живот светове. Творческата двойка работи заедно по всяка ..
33.90лв.
Dixit Mirrors В най-новото разширение на Диксит живописните и ярки илюстрации на Себастиен Телеши повдигат завесата на фантастичен свят, огледално отражение на нашия! Насладете са нови забавления с допълнението Dixit Огледала! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни..
33.90лв.
Dixit Origins Играта се завръща с ново разширение и още омагьосващи илюстрации! Новото издание си има и нов художник - французинът Клемон Лефевр. Открий 84 нови карти за обогатяване на играта - всяка от тях ще те изпрати във вълнуващ и странен нов свят. Не чакай дълго, преди да покориш тези пр..
33.90лв.
Dixit 2 Quest Dixit 2 е разширение за нашумялата игра Dixit, включващо 84 уникални карти, всяка от които - ново предизвикателство за вашето въображение. За пълноценна игра са необходими компонентите от основната игра. Dixit e гениално проста игра, която можеш да играеш почт..
33.90лв.
Dixit Revelations Насладете се на нови забавления с допълнението Dixit Revelations! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни карти, а дори можете да гисмесите и да ги ползвате заедно! Играта свършва когато някойиграч събере 30 точки. Съдържа 84 карти за игра Диксит...
33.90лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.