Продукти
Your Cart

Smallworld

Smallworld
Светът е станал доста тесен в SmallWorld, има прекалено много раси, населяващи вашите земи – земи, завещани ви от предците с надеждата да построите империя, която да властва над целия свят. Трябва да си изберете комбинация от Раса и Специално Умение и възползвайки се от уникалните особености на раса..
100.00лв.
Smallworld A Spiders Web разширение Smallworld A Spiders Web разширение
Изчерпан
Ела в леговището на паяка. Този мини-експанжън за Small World, включва три нови расови знамена: Ice Witches, Skags и Slingmen, както и три символа за специални умения: Copycat, Lava и Soul-Touch. Експанжънът пристига и с пластмасова табла, служеща за съхранения на всички значки и жетони. Разполага и..
33.90лв.
  Small World има много страховити обитатели - за да оцелееш не трябва да показваш, че си изплашен! Тази експанзия на Small World съдържа пет нови раси, включително Barbarians, Homunculi, Pixies, Pygmies и малките алчни Leprechauns. Ще получиш също и пет нови специални умения, едно от които ..
40.00лв.
Smallworld Grand Dames разширение Smallworld Grand Dames разширение
Изчерпан
Grand Dames of Small World е първият експанжън за настолната игра Days of Wonder's Small World, излязла през 2009. В него са включени 3 нови и могъщи женски раси - Gypsies, Priestesses и призрачните White Ladies. Експанжънът съдържа и 2 нови баджа за специални сили - Historian и Peace-Loving. Grand ..
22.90лв.
В разширение за настолна игра Smallworld - Smallworld: River World, играчите ще открият нови карти, пълни с водни региони, населени от безмилостни пирати! Играчите ще трябва да защитят техните безценни пристанища срещу опасностите, да се преборят с пиратите в различни терени и да държат под око..
55.00лв.
Smallworld Royal Bonus разширение Smallworld Royal Bonus разширение
Изчерпан
Този мини-експанжън за Small World, включва три нови расови знамена: Fauns, Igors и Shrubmen, както и три допълнителни специални силови значки: Fireball, Aquatic и Behemoth. Експанжънът пристига и с пластмасова табла, служеща за съхранения на всички значки и жетони. Разполага и с допълните..
22.90лв.
Smallworld Underground е самостоятелна настолна игра, в която действието се развива под повърхността на същата онази, забавна и весела вселена на Smallworld, наситена с епични завоевания и паднали империи.   Създадена от оригиналният автор на Smallworld Philippe Keyaerts, тя съдържа само ..
100.00лв.
Small World: Sky Islands въвежда седем нови раси и способности към базовата игра , но освен това дава и нови територии на всички раси, в които се биете за контрол. В началото на играта поставете борда на Sky Islands, така че да показва 2 или 3 острова в небето(по избор), после използвай..
59.90лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.