Продукти
Your Cart

Ticket to ride

Ticket to ride

Вашата основна цел в настолна игра Ticket to Ride е да завършите играта с най-много точки, като доставите вашия цвят на вагоните между различни градове. Получавате карти с билети, които ви дават конкретни цели за маршрут в замяна на точки в края на играта, но губите точки, ако не сте успели да изпълните някоя от тези мисии. Има и финален допълнителен бонус точки за играча, който успее да създаде най-дългата непрекъсната линия от вагони, изпълнявайки наративната идея, заложена в предпоставката на играта.

Средно време за игра: 40 - 60 минути
Брой играчи: 2-5
Възраст: 8+
Играта има издание на български език и много разширения

За да пускате влакове в Ticket to ride, трябва да имате карти с различни цветове, които съответстват на различни оцветени маршрути в игралното поле. Във всеки ход вие избирате между заявяване на маршрут, теглене на повече карти с влакове или теглене на повече карти с билети, като трябва да балансирате нуждата си, за да създадете благоприятна позиция в края на играта. Ако изберете твърде много билети, ще загубите много точки в края на играта за всичките си неизпълнени цели.

Ticket to Ride или Билет за път в превод на български е игра,изградена около идеята, че една настолна игра не е необходимо да бъде сложна или изкуствено разнообразна. Носталгичната обстановка по влаковете е достатъчно привлекателна, за да задържи интереса.
Ticket to Ride: Европа Ticket to Ride Europe (Билет за път Европа) те взема на ново приключение с влак през най-големите европейски градове от края на миналия век. Ще поемете ли риска да пътувате през  тъмните тунели на Швейцария? Приключение на борда на ферибот на Черно море? Или да из..
88.00лв.
Билет за път е една страхотна настолна игра за деца над 6 години. Започнете своето пътешествие из Европа. Това специално издание на популярната настолна игра Ticket To Ride е насочено подрастващите. Играта запазва всички механики на оригиналното хитово заглавие, но с по-опростена игрална карта, с го..
69.90лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.