Продукти
Your Cart

Days of Wonder

Поръчай онлайн
и вземи от магазина
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 75% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
Над 7000 идеи
за луксозни подаръци
Smallworld Smallworld
Безплатна доставка
Светът е станал доста тесен в SmallWorld, има прекалено много раси, населяващи вашите земи – земи, завещани ви от предците с надеждата да построите империя, която да властва над целия свят. Трябва да си изберете комбинация от Раса и Специално Умение и възползвайки се от уникалните особености на раса..
100.00лв.
Smallworld A Spiders Web разширение Smallworld A Spiders Web разширение
Изчерпан
Ела в леговището на паяка. Този мини-експанжън за Small World, включва три нови расови знамена: Ice Witches, Skags и Slingmen, както и три символа за специални умения: Copycat, Lava и Soul-Touch. Експанжънът пристига и с пластмасова табла, служеща за съхранения на всички значки и жетони. Разполага и..
33.90лв.
  Small World има много страховити обитатели - за да оцелееш не трябва да показваш, че си изплашен! Тази експанзия на Small World съдържа пет нови раси, включително Barbarians, Homunculi, Pixies, Pygmies и малките алчни Leprechauns. Ще получиш също и пет нови специални умения, едно от които ..
40.00лв.
Smallworld Grand Dames разширение Smallworld Grand Dames разширение
Изчерпан
Grand Dames of Small World е първият експанжън за настолната игра Days of Wonder's Small World, излязла през 2009. В него са включени 3 нови и могъщи женски раси - Gypsies, Priestesses и призрачните White Ladies. Експанжънът съдържа и 2 нови баджа за специални сили - Historian и Peace-Loving. Grand ..
22.90лв.
В разширение за настолна игра Smallworld - Smallworld: River World, играчите ще открият нови карти, пълни с водни региони, населени от безмилостни пирати! Играчите ще трябва да защитят техните безценни пристанища срещу опасностите, да се преборят с пиратите в различни терени и да държат под око..
55.00лв.
Smallworld Royal Bonus разширение Smallworld Royal Bonus разширение
Изчерпан
Този мини-експанжън за Small World, включва три нови расови знамена: Fauns, Igors и Shrubmen, както и три допълнителни специални силови значки: Fireball, Aquatic и Behemoth. Експанжънът пристига и с пластмасова табла, служеща за съхранения на всички значки и жетони. Разполага и с допълните..
22.90лв.
Smallworld Underground Smallworld Underground
Безплатна доставка
Smallworld Underground е самостоятелна настолна игра, в която действието се развива под повърхността на същата онази, забавна и весела вселена на Smallworld, наситена с епични завоевания и паднали империи.   Създадена от оригиналният автор на Smallworld Philippe Keyaerts, тя съдържа само ..
100.00лв.
Small World: Sky Islands въвежда седем нови раси и способности към базовата игра , но освен това дава и нови територии на всички раси, в които се биете за контрол. В началото на играта поставете борда на Sky Islands, така че да показва 2 или 3 острова в небето(по избор), после използвай..
59.90лв.
Ticket to Ride: Европа Ticket to Ride Europe (Билет за път Европа) те взема на ново приключение с влак през най-големите европейски градове от края на миналия век. Ще поемете ли риска да пътувате през  тъмните тунели на Швейцария? Приключение на борда на ферибот на Черно море? Или да из..
88.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.